صفحه اصلی
جستجو پیشرفته
لطفا منتظر بمانید...
سازمانها و نهادها
گروه های خبری
تولید، اکران و پخش
آرشیو اخبار

چرا جوانان بیشتر به نوع شدید کرونا مبتلا می‌شوند؟

محققان معتقدند تمایز‌های کوچک ژنتیکی سبب می‌شوند برخی افراد به ویژه جوانان به نوع شدیدتر بیماری کرونا مبتلا شوند.

در برخی از جوانان ابتلا به نوع شدید کرونا با عوارض جانبی شدیدی همراه بوده و این درحالی است که بسیاری از افراد دیگر این بیماری را با عوارض جانبی بسیار کمتری پشت سر می‌گذارند.

عوامل ناشناخته‌ای سبب می‌شوند افراد جوان در برابر شدیدترین عوارض جانبی این پاندمی قرار گیرند. محققان معتقدند تمایز‌های کوچک ژنتیکی سبب می‌شوند برخی افراد به نوع شدیدتر این بیماری مبتلا شوند. محققان این تمایز‌های ژنتیکی در دی ان‌ای را ردیابی کرده اند.

پژوهش مذکور نشان داد اینترفرون احتمالا نقشی کلیدی در حفاظت از بدن دارد. اینترفرون یک پیام رسان مولکولی است که سیستم ایمنی بدن را در مقابل ویروس‌ها تحریک می‌کند. محققان متوجه شده اند جهشی نادر در برخی افراد سبب می‌شود بدن آنان نتواند ذخایر کافی از اینترفرون را برای ایجاد واکنش ایمنی مناسب بسازد.

یکی دیگر از نکات تمرکز این تحقیق ژنی به نام TYK2 است. برخی از نسخه‌های این ژن در ایجاد برخی بیماری‌های خودایمنی مانند روماتوئید آرتروز تاثیر دارند و برخی دیگر نیز به نوع شدید کووید19 منجر می‌شوند. دارویی به نام «باریسیتینیب» که برای درمان آرتروز به کار می‌رود و یک مخرج مشترک ژنتیکی با کووید دارد؛ همین امر سبب شده در آزمایش‌های بالینی از این دارو برای مقابله با کووید19 استفاده شود.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

شناسنامه


کدخبر: ۲۳۴۳۵۰
تاریخ: ۱۳۹۹/۸/۱۷     ساعت: ۱۰ : ۲۲
امتیاز به این خبر:
  • 0
سرویس: وب گردی       زیرسرویس: وب گردی
انتشار:
ÇÑÓÇá äÙÑÇÊ


äÇã :*
Çíãíá :
äÙÑ :*
ÇÑÓÇá
äÙÑÇÊ


استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
  • ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ آذر
  • ١٩ جمادي الاولي ١٤٤٦
  • Nov 21 2024