صفحه اصلی
جستجو پیشرفته
لطفا منتظر بمانید...
سازمانها و نهادها
گروه های خبری
تولید، اکران و پخش
آرشیو اخبار

پهپاد‌ها به کمک کرونایی‌های آفریقا آمدند

در چند روز اخیر اولین محموله واکسن ویروس کرونا از طریق پهپاد به دست مردم کشور غنا رسید. پهپادها در روز نخست با ۳۶ پرواز ۲۵۰ دوز واکسن کووید-۱۹ را با چتر نجات به یک مرکز بهداشتی ارسال کردند. حالا در ادامه قرار است واکسن‌های بیشتری از طریق پهپادها به دست ساکنان مناطق دورافتاده آفریقایی برسد.

شرکت حمل و نقل مواد دارویی Zipline چند سالی است که در کشورهای آفریقایی به احداث زیرساخت‌های پهپادی مناسب برای کمک به ارسال دارو به مناطق دورافتاده مشغول است. انتقال خون با پهپاد از سال 2016 در کشور رواندا شروع شد و خیلی زود به کشورهایی مثل تانزانیا رسید.

فناوری پهپاد سفارشی Zipline می‌تواند تا مسافت 160 کیلومتری حرکت کند و محموله‌ای با حداکثر وزن 1.75 کیلوگرم داشته باشد. سرعت این پهپاد نهایتا به 128 کیلومتر بر ساعت می‌رسد. جدیدترین ماموریت این شرکت تحویل اولین محموله واکسن ویروس کرونا در آفریقاست که به عنوان بخشی از برنامه کوواکس انجام گرفته است. کوواکس برنامه‌ای بین‌المللی است که می‌خواهد دسترسی برابر به واکسن ویروس کرونا را ممکن کند. غنا به تازگی پس از ماه‌ها برنامه‌ریزی توانست 600 هزار دوز از واکسن آکسفورد/استرازنکا را در پایتخت خود دریافت کند.

اولین پهپاد شرکت Zipline در تاریخ 2 مارس از منطقه جنوبی Mpanya در غنا به پرواز درآمد و پس از 34 دقیقه با طی مسافتی در حدود 70 کیلومتر به Auofua رسید. این پهپاد حامل 25 ویال واکسن ویروس کرونا بود که با کمک چتر نجات فرود آمد و ظرف 5 ساعت در مجموع 250 نفر واکسن زدند. تا پایان همان روز 35 محموله دیگر از طریق پهپادها به «مرکز سلامت Asuofua» تحویل داده شد.

شرکت Zipline با حمایت بنیاد UPS، دولت غنا و «گاوی» (اتحاد واکسن) چند هاب پهپادی را در سراسر این کشور راه‌اندازی کرده است. تخمین زده می‌شود که حدود 1000 مرکز سلامت در کشور غنا حالا امکان برخورداری از سرویس‌های حمل و نقل پهپادی این شرکت را داشته باشند.

«کِیتلین برتون» از شرکت Zipline می‌گوید سیستم توزیع آن‌ها امکان تحویل دقیق و سریع واکسن به مناطق دورافتاده را فراهم می‌کند: «استراتژی ما این است که از هر نقطه بهداشتی برای کمک به ارائه واکسن به مردم استفاده کنیم. ما دقیقا همان تعداد دوزی را ارسال می‌کنیم که نیاز است. در این روش زنجیره نگهداری بسیار کوتاه است و سلامت صددرصدی محموله تضمین می‌شود.»

 

منبع: دیجیاتو

شناسنامه


کدخبر: ۲۴۹۱۷۳
تاریخ: ۱۳۹۹/۱۲/۲۰     ساعت: ۱۰ : ۶
امتیاز به این خبر:
  • 0
سرویس: فناوری       زیرسرویس: فناوری
انتشار:
ÇÑÓÇá äÙÑÇÊ


äÇã :*
Çíãíá :
äÙÑ :*
ÇÑÓÇá
äÙÑÇÊ


استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
  • ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۳ آذر
  • ١ جمادي الثانيه ١٤٤٦
  • Dec 03 2024