واکنش نایب قهرمان کشتی المپیک به برگزاری جام «رحیم علی آبادی»
دارنده مدال نقره المپیک ۱۹۷۲ مونیخ گفت: برگزاری مسابقات بین المللی در سطح مطلوب میتواند آینده کشتی را تضمین کند.
رحیم علی آبادی پیشکسوت کشتی فرنگی در مورد برگزاری رقابتهای بین المللی کشتی فرنگی نوجوانان با نامش در شهرستان سرخس گفت: با دعوت فدراسیون کشتی در سالن برگزاری مسابقات در شهرستان سرخس حضور یافتم و از نزدیک شاهد این مسابقات بودم. باید از مسئولان فدراسیون کشتی و شهرستان سرخس به دلیل برگزاری مسابقات با نام من تقدیر کنم.
وی در مورد سطح این رقابتها گفت: کشتی گیران خوبی از کشورهای ارمنستان و مجارستان در این مسابقات به همراه فرنگیکاران کشورمان شرکت کرده اند. در روز نخست، سه کشتی ارمنستانی عملکرد خوبی داشتند و صاحب مدالهای طلا و نقره شدند. البته کشتی گیران کشورمان نیز بسیار با انگیزه و خوب بودند و به شخصه شاهد حضور چندین استعداد در میان آنها بودم.
دارنده مدال نقره المپیک 1972 مونیخ تصریح کرد: قطعاً برگزاری چنین مسابقات که در سطح بسیار خوبی نیز برگزار شد، میتواند آینده کشتی فرنگی را تضمین کند.
نایب قهرمان رقابتهای جهانی 1969 آرژانتین گفت: البته دوست داشتم که شهرهایی مانند اردبیل که قبلاً جایگاه خوبی در کشتی فرنگی داشتند میزبان اولین دوره این رقابتها باشند. امیدوارم در سالهای آینده شاهد برگزاری این مسابقات با حضور تیمهای بیشتر و در شهرهای کشتی خیز باشیم.
وی در مورد شرایط تیمهای ملی کشتی گفت: خوشبختانه در حال حاضر فدراسیون امکانات خوبی برای کشتی گیران از نظر تغذیه، اسکان و فضای تمرینی تدارک دیده که در گذشته اینچنین نبود.
دارنده مدال برنز رقابتهای جهانی 1973 تهران ادامه داد: در زمان ما چنین تدارکاتی نبود و برای اعزام تیمها به مسابقات برون مرزی نیز سختیهایی وجود داشت. حتی در دهه 60 نیز کشتی ما با توجه به شرایطی که بر کشور ما تحمیل شده بود در تنگنا قرار داشت.
وی افزود: بسیاری از قهرمانان ما از جمله محمد بنا که شایستگی کسب مدالهای بیشتری در رقابتهای المپیک و جهان را داشتند، دستشان از مدال کوتاه ماند، اما همانطور که گفتم الان شرایط بسیار تفاوت کرده و با توجه به حمایتهایی که فدراسیون کشتی از قهرمانان خود دارد، کشتی گیران میتوانند با خیال راحت در مسابقات جهانی و المپیک حضور یابند.
مربی اسبق تیم ملی در خصوص چرخه انتخابی تیم ملی گفت: اجرای چرخه انتخابی در بین کشتی گیران به خصوص جوانان ایجاد انگیزه میکند، اما نظر من این است که باید مربیان را هم دید و فدراسیون به هر نحو ممکن در آنها نیز ایجاد انگیزه کند چراکه کار سازندگی و رساندن کشتی گیران به اردوهای تیم ملی بر دوش آنها است.
پیشکسوت کشتی در پایان خاطرنشان کرد: نوجوانان و جوانان با انگیزهای در کشتی داریم که اگر بتوانیم به خوبی آنها را حمایت کنیم و پرورش دهیم، آینده کشتی و ورزش کشور را تضمین خواهند کرد، اما بازهم می گویم حمایت از مربیان سازنده و فعال در سراسر کشور در رسیدن به این هدف تأثیر مستقیم دارد.