با افزایش مقبولیت ارزهای دیجیتالی، قرار است برای نخستین امکان پذیرش این ارزها در ایستگاه های شارژ خودروهای برقی در سطح کشورهای اروپایی فراهم شود. قرار است امکان پرداخت رمزارزها از ماه نوامبر فعال شود و به تدریج و طی سه سال تعداد این ایستگاه های پذیرنده به بالای 50 هزار برسد. هنوز اینکه کدام یک از ارزهای دیجیتالی مورد قبول جایگاه های فوق خواهند بود مشخص نشده است.
ژاپن که یکی از دولتهای سختگیر در رابطه با ارزهای دیجیتالی به شمار می رود، در یک تغییر موضع آشکار اجازه فعالیت به یک صرافی ارزهای دیجیتالی آمریکایی را داده است که این مساله خبر خوبی برای بازار آن هم در زمانی که همسایه این کشور یعنی چین در حال تنگ تر کردن عرصه بر روی فعالان ارز دیجیتالی است، محسوب می شود. صرافی کوین بیس که این مجوز را به دست آورده، بزرگ ترین صرافی ارزهای دیجیتالی در آمریکاست.
جدال بین خریداران و فروشندگان بیتکوین در سطح 30 هزار دلاری به شدت بالا گرفته است، چرا که کانال 30 هزار دلاری مرز روانی بسیار مهمی محسوب می شود و شکسته شدن آن بیتکوین را به سمت 20 هزار دلار سوق خواهد داد. یک ماه اخیر به عنوان بدترین دوره ارزهای دیجیتالی در پنج سال اخیر عمل کرد اما برخی از معامله گران امیدوارند در روزهای باقی مانده از ماه ژوئن این روند تغییر پیدا کند.
مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتالی در حال حاضر 1280 میلیارد دلار برآورد میشود که این رقم نسبت به روز قبل 8.58 درصد کمتر شده است. در حال حاضر 51 درصد کل بازار ارزهای دیجیتالی در اختیار بیت کوین و 17 درصد در اختیار اتریوم است. بیت کوین 12 سال پیش توسط گروه گمنامی از معاملهگران بر بستر بلاکچین ایجاد شد و از سال 2009 معاملات اولیه آن شکل گرفت.
منبع: ایسنا