..::سرزمین ارتباطات::..

کد مطلب: ۲۴۵۵۷۳  |  تاريخ: ۱۳۹۹/۱۱/۱۲  |  ساعت: ۸ : ۴۹


علت افزایش قیمت مرغ

دو هفته ای می شود که قیمت مرغ گرم در بازار با افزایش‌قیمت ۲۰۰۰تا ۳۰۰۰تومانی مواجه شده است.افزایش قیمتی که نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی علت آن‌را افزایش هزینه های تولید عنوان کرد.

حبیب اسدالله نژاد در این باره اظهار کرد: بعد از اینکه ستاد تنظیم بازار قیمت مصوب  مرغ را 20 هزارو400تومان اعلام کرد قیمت مولفه های تولید را هم افزایش داد ؛به طوری که قیمت ذرت 1500تومانی به 1700تومان و سویا از 2700تومان به 3200تومان و جوجه یکروزه  از 2800تومان به 4200تومان رسید.

وی ادامه داد: سایر مولفه های تولید مانند واکسن، دارو و ریزمغزی ها هم با افزایش قیمت همراه شده  و همین افزایش قیمت هزینه های تولید را بالا برده است.

نایب رییس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی اضافه کرد:اینکه ستاد تنظیم بازار قیمت مصوب مرغ را افزایش نداده است دلیل نمی شود که تولیدکننده خسارت ببیند. قیمت واقعی مرغ حدود24 هزارتومان است و درخواست ما نیز این است که قیمت مصوب مرغ از 20هزارو400تومان به حدود  24 هزارتومان افزایش یابد.

وی در پاسخ به اینکه چند درصد نهاده های مورد نیاز واحدهای  تولیدی با قیمت مصوب تامین می شود ،گفت: 90 درصد نهاده های مورد نیاز واحدهای تولیدی با قیمت مصوب دولتی تامین می شود و حدود 10درصد باقی مانده نیز توسط خود مرغداران از بازار آزاد تهیه می شود.


 به گفته وی قیمت  ذرت و سویا در بازار آزاد به ترتیب 3800تا3900تومان  و 9000تومان است.

اسدالله نژاد با بیان اینکه هیچ کمبودی در تامین مرغ در سطح کشور نداریم، گفت: گفته می شود در برخی از استان ها مرغ با سختی تامین میشود،این موضوع ناشی از سیاست گذاری های جزیره ای برخی از استان ها است که راه خروج مرغ زنده را از استان خودشان می بندند و این تصمیم غیر کارشناسی است.

وی در پایان گفت: اگر نهاده ها تا پایان سال با همین میزان تامین شود قیمت مرغ زنده بیشتر از 17 هزارو 500هزارتومان نخواهد شد.

 

منبع: ایسنا


لينک مطلب: http://newsday.ir/ NSite/FullStory/?Id=245573

چاپ خبر