کد مطلب: ۲۴۷۹۹۰ | تاريخ: ۱۳۹۹/۱۲/۱۱ | ساعت: ۰ : ۵۰
برخی محافل رسانهای نزدیک به اصلاحطلبان میگویند خاتمی نامهای به محضر رهبر انقلاب نوشته و در آن ضمن مرور سوابق خود، گفته که دغدغه انقلاب را دارد و هیچگاه علیه انقلاب و رهبری و حاکمیت نبوده است.
به روایت این رسانهها، وی از رهبری درخواست کرده که نقش پدری برای حضور و فعالیت همه نیروهای سیاسی را ایفا نمایند و به اصلاحطلبان رهنمود بدهند. طبق این روایتها، او نوشته که اصلاحطلبان وفادار به نظام هستند.
سیدعلی خاتمی برادر خاتمی در توضیحی مبهم، محتوای منتشر شده از نامه را ناشی از حدسیات و گمانهزنی رسانهای عنوان کرد. همچنین محمدجواد حقشناس عضو حزب اعتماد ملی گفته این نامه 37 صفحهای، مربوط به دو ماه قبل است و در آن خاتمی، دغدغههایش برای انقلاب و نظام را مطرح کرده است.
رفتارهای سالوسانه خاتمی در حالی است که وی یک عذرخواهی رسمی به خاطر خیانتهایش در فتنه سال 88، به نظام و مردم بدهکار است.
رفتار وی و موسوی در فتنه نیابتی 88، سواری دادن به آمریکا و انگلیس و اسرائیل، در جهت ایجاد شورش و آشوب علیه نظام بود. این خیانت در حالی اتفاق افتاد که خاتمی چندین بار در پستوها اعتراف کرده، ادعای تقلب در انتخابات (به عنوان بهانه اصلی فتنه 88) «دروغ» بوده؛ اما با این حال شجاعت و شرافت آن را نداشته که همین اعتراف به دروغگویی و فریب مردم را علنی اظهار کند.
به عبارت دیگر او و موسوی و سایر دستاندرکاران فتنه، متهم اول خونهای ریخته شده، 8 ماه بیثباتی کشور و خسارت به اموال عمومی و مردم، مجال دادن به گروهکهای برانداز، و تشجیع دشمن برای اعمال تحریمهای بعدی(موسوم به تحریمهای فلجکننده)هستند. با همه اینها خاتمی اگر واقعا قصد ابراز ندامت و عذرخواهی دارد، باید این کار را علنی و با صراحت انجام دهد، خیانت انجام گرفته را به مردم توضیح داده و درباره حقیقتهای جنایت روشنگری کند و از نظام و مردم طلب عفو نماید. توبه اینچنینی و قول اصلاح و جبران، شرط ادعای اصلاحطلبی است و در غیر اینصورت، هم به نفاق منافقانی خواهد شد که فساد میورزند اما ادعای اصلاح دارند.
منبع: کیهان