245514 دور این غذاها را در ایام کرونا خط بکشید کارشناس علوم تغذیه مرکز بهداشت استان ایلام گفت: در شرایط شیوع کرونا باید از خوردن غذاهای چرب و شور مانند انواع تنقلات شور، انواع کنسروها و انواع سوسیس و کالباس، غذاهای چرب و سرخ شده به دلیل تحریک سیستم ایمنی بدن خودداری کرد. <p><span style="font-size: 12px">&laquo;فتانه کاوری&zwnj;زاده&raquo; با بیان اینکه رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به بیماری&zwnj;ها از جمله&nbsp; ویروس کرونا دارد، اظهار کرد: تعادل به معنی مصرف مقادیر کافی از مواد غذایی مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن است و تنوع به معنای مصرف انواع مختلف مواد غذایی است که شامل شش گروه اصلی غذایی شامل نان و غلات، سبزی&zwnj;ها، میوه&zwnj;ها، شیر و فراورده&zwnj;های آن، گوشت و تخم مرغ، و حبوبات و مغز دانه&zwnj;ها می شود.</span></p><p><span style="font-size: 12px">کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان تصریح کرد: &nbsp;به منظور افزایش سطح ایمنی بدن روزانه باید &nbsp;از منابع ویتامین C شامل انواع میوه&zwnj;ها و سبزی&zwnj;هااز جمله سبزی&zwnj;های برگ سبز مانند سبزی خوردن، انواع کلم، گل کلم ، گوجه فرنگی، جوانه گندم، انواع مرکبات، کیوی و دیگر میوه&zwnj;های در دسترس استفاده کنیم.</span></p><p><span style="font-size: 12px">کاوری زاده توصیه کرد: با توجه به این که پیاز خام حاوی ویتامین C است می توان به صورت روزانه همراه با غذا و همچنین در در تهیه سوپ یا آش از شلغم که حاوی ویتامین C می&zwnj;باشد،استفاده کرد.</span></p><p><span style="font-size: 12px">وی با اشاره به نقش ویتامین آ (A) و ای (E)در تقویت سیستم ایمنی بدن، گفت: &nbsp;روزانه باید از منابع غذایی این دو ویتامین مانند هویج و کدوحلوایی و سبزی های سبز تیره مثل اسفناج ، برگ چغندر وبرگ های تیره رنگ کاهو،جگر، قلوه، زرده تخم مرغ، شیر و کره استفاده کرد.</span></p><p><span style="font-size: 12px">این کارشناس تغذیه تاکید کرد: در این شرایط باید از خوردن غذاهای چرب و شور مانند انواع تنقلات شور، انواع کنسروها و انواع سوسیس و کالباس، غذاهای چرب و سرخ شده به دلیل تحریک سیستم ایمنی بدن خودداری کرد.</span></p><p><span style="font-size: 12px">کاوری زاده با بیان اینکه منابع غذایی حاوی ویتامین D مانند ماهی&zwnj;های چرب، لبنیات و زرده تخم مرغ به افزایش سطح ایمنی بدن کمک می&zwnj;کنند، تاکید کرد: با توجه به کمبود این ویتامین در جمعیت ایران، توصیه می شود مکمل آن را با تجویز پزشک دریافت کنیم</span></p><p>&nbsp;</p><p><span style="font-size: 12px">منبع: ایسنا</span></p>